Charming Speghelhof | Bed and Breakfast Wervik

Livre d'or

ine  |  26/02/2011
wij hadden iets te vieren ! we konden ons geen beter adresje bedenken dan hier in het Speghelhof ! de huiselijke sfeer, het warme onthaal en de héél gezellige Boudoir kamer maakte ons verblijf onvergeetelijk ! bedankt Karoline, ook voor het super lekker ontbijt

»   Teken het gastenboek
Visitor  |  10/07/2010
op weg met de fiets naar Koksijde ! Speghelhof, een B&B om U tegen te zeggen, zalig genieten van de heerlijke rust en onvergeetelijk ontbijt.. B, 1310 Le Huy - Pleeck

»   Teken het gastenboek
eveline  |  17/06/2010
We zijn hier toegekomen met met grote mond gezegd " waw " we hebben hier genoten van rust en de goeie ontvangst, een froom van een locatie. hier realiseerden we ons dat er meer is dan stressen en haasten... bedankt voor het geweldige weekend en de goede zorgen ! Eveline en Guy

»   Teken het gastenboek
hilda  |  7/06/2010
Vanaf de eerste stap aan de poort gaat hier " de hemel " open. voor hen die hier nog niet zijn geweest, ze weten niet wat ze missen... een fantastische gastvrouw, een geweldig ontbijt, buiten - middan op het erf - prachtige natuur en een mooie herinnering die we niet vlug zullen vergeten ! dit is the place to bee in West-Vlaanderen !

»   Teken het gastenboek
hens, stijnen  |  29/05/2010
na een zalig fietstochtje in de buurt van ... West-Vleteren.. was het alsof we in een paradijs terrecht kwamen ! wat een prachtige B&B.. geweldige locatie en één en al rust, een warm onthaal van gastvrouw Karoline de rust overviel ons een zalige nacht in het hemelbed, ontbijt buiten midden van het erf, alles was perfect ! zonnig, stralende hemel en een fris windje, lekker warm om 9.30 u... zo verwend worden op alle gebied is een aanrader voor iedereen, zolang wijook nog kunnen terug komen natuurlijk ! bedankt voor de goede tip van onze vrienden.

»   Teken het gastenboek
Visitor  |  22/01/2010
wat een verrassing om het Speghelhof te zien onder een witte vacht van sneeuw ! deze zomer konden we genieten van de bloemenzee, maar dit heeft zeker ook zijn scharmes... de gastvrouw verwende ons met een ontbijt op bed, verse fruitsla en een glaasje prik,en dit onder de lekkere warme dons... heerlijk nadien een flinke wandeling om het domein, door de sneeuw, ons weekend kon niet meer stuk. Luc en Brigitte

»   Teken het gastenboek
Visitor  |  12/10/2009
een kadeautje van mijn ventje, 2 overnachtingen in de Romantische kamer met 1 ontbijt op ’t bed..met glaasje bubbels.. wat een verwennerij, ik voelde mij als een koningin, wat een luxe dat ik dit heb mogen meemaken. bedankt dat julliE je prachtig domein openstellen zodat anderen mee kunnen genieten van dit paradijs en hier tot rust kunnen komen. het is iets om nooit te vergeten en ik zeg zeker tot weerziens.

»   Teken het gastenboek
Visitor  |  5/10/2009
een stralende gastvrouw en een prachtige omgeving ! mooi om te zien & te voelen hoe alles met hart & ziel wordt gedaan... leen en Pieter

»   Teken het gastenboek
carlo en nathalie  |  25/09/2009
B&B betekend hier ontegensprekelijk Beter&Best het begint al met de warme,vriendelijke stem aan de telefoon,vanaf dan wordt alles "nog beter". Deze met respect gerestaureerd hoeve straalt rust uit..alles wat we gedurende het hele jaar op de rug meesleuren vergeten we hier al bij het apéritiefje in de Smedse, het knapperend vuur, het zicht op de grazende Galloways, meer moet dat niet zijn.

»   Teken het gastenboek
Visitor  |  19/09/2009
het eerste weekend van sept. 09 mochten we hier 2 heerlijke nachten logeren. een zeer verzorgd ontbijt en een goede gastvrouw waar de zorglust vanaf straalt. bedankt, Wauter en Irène

»   Teken het gastenboek
28 Reviews: Previous | Next